Ik ben blij dat je hier bent!!

U wilt toch ook zien over welke plaats Blof zingt in de hit ‘Zoutelande’?
De mooie stranden, het oude strandhuis en vaak zonder de grijze wolken, maar heerlijk in het zonnetje!

In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke Italiaanse lekkernijen zoals pizza’s en pasta’s.
We serveren ook verschillende vis- en vleesgerechten, denkt u hierbij aan een Saltimbocca met échte Parmaham DOP en salie of mozzarella, heerlijk mals lamsvlees of een Bistecca Tagliata op een bedje van rucola met balsamico-crème, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Ook kunt u bij ons genieten van een antipasti met échte Parmaham DOP, Mortadella, salami Napoli, Spinata Romana, Bruschetta, Mozzarella, Parmezaanse kaas en olijven.
Gebakken garnalen in aglio olio of heerlijk in kruidenboter gebakken mosselen, licht gegratineerd met Parmezaanse kaas, dit alles met versgebakken ciabatta erbij.

Liever een kleinigheidje?
Denkt u dan eens aan een Insalata Caprese of een heerlijke kipsalade met échte parmaham DOP, pijnboompitten en een kerriedressing.

Uiteraard hebben wij bij al onze gerechten heerlijke Italiaanse wijnen; een heerlijke Grillo of  Nero d’Avola uit Sicilië.
Van het wijnhuis Bolla uit Veneto serveren wij een Chardonnay, een Bardolino Classico, Pinot Grigio, Valpolicella Classico Ripasso of de mooiste, een Amarone della Valpolicella.Van het wijnhuis Strozzi serveren we een heerlijke Chianti.
Een van onze favorieten is een heerlijke Rosé, van 100% Pinot Grigio, licht van kleur en heerlijk fris!